Uncategorized

Cum să îngrijești un păr creț între vizitele la salon

Îngrijirea părului creț poate fi provocatoare, dar cu câteva trucuri și produse potrivite, îți poți menține buclele sănătoase și frumoase între vizitele la salon.

Primul pas în îngrijirea părului creț este să folosești un șampon și un balsam special concepute pentru acest tip de păr. Aceste produse hidratează în profunzime și mențin elasticitatea buclelor, ajutându-le să rămână definite și fără frizz.

În al doilea rând, este esențial să minimizezi folosirea unor aparate de coafat care pot deteriora buclele naturale, cum ar fi plăcile de îndreptat și ondulatoarele. Dacă totuși alegi să folosești aceste aparate, asigură-te că aplici un produs de protecție termică înainte.

De asemenea, folosirea unui tratament de hidratare o dată pe săptămână poate contribui la menținerea părului sănătos. Alege o mască hidratantă de calitate și aplic-o pe părul umed, lăsând-o să acționeze timp de 20-30 de minute, apoi clătește bine.

În final, pentru a-ți menține buclele în formă optimă între vizitele la salon, poți încerca metoda scrunching. Aceasta presupune aplicarea unui produs de styling pentru părul creț pe părul umed și „strângerea” buclelor în palmele mâinilor, pentru a le ajuta să-și păstreze forma.

Nu uita să îți consulți stilistul pentru sfaturi personalizate și produse potrivite pentru tipul tău de păr.

Bucură-te de buclele tale!

Stela Jurebie

Hair Educator