Curs autocoafare 2 zile

Choose to shine in  2 days

În cele două zile de curs am inclus toate informațiile tehnice si practice pentru ca tu să știi exact după finalizarea cursului ce produse profesionale iți sunt potrivite tipului tău de păr și ce aparatură iți este necesară pentru a reuși să îți creezi un look unic zi cu zi. Participând la acest curs vei economisi timp & bani iar apariția ta în public va fi una memorabiliă întotdeauna.

Alte beneficii:

  • Vei avea parte de consultanță personalizată privind culoarea și tunsoarea ce te avantajează, în funcție de trăsăturile tale
  • Vei învăța să iți creezi singură coafurile de zi cu zi dar și cele simple pentru diverse evenimente din viața ta, părul tău fiind admirat în orice moment
  • Vei obține formula de vopsea pe care să o folosești singură acasă, în cazul în care dorești să eviți mersul lunar la salon pentru întreținerea culorii
  • Vei primi cadou kit-ul de produse profesionale de bază marca Alfaparf Milano pentru îngrijirea părului
  • Vei învăța cum să îți creezi volum la rădăcină astfel încât să te țină până la următoarea spălare
  • Vei învăța cum să iți realizezi bucle și faimoasele valuri atât de îndrăgite de toate femeile
  • Vei învăța cum să îți aplici singură extensiile clip-on pentru ca acestea să nu pice sau să fie vizibile
  • Vei învăța cum să îți intreții sau să schimbi ori de câte ori dorești reflexul culorii părului (blond) cu ajutorul pigmenților, având mereu o culoare vibrantă, frumoasă, diferită și fără reflexe nedorite de galben inestetic.

Cum se desfășoară cursul?

În grup de maxim 3 persoane.

Orele și zilele le vom stabili împreună în funcție de disponibilitatea fiecăreia.

Se poate programa și în zilele de weekend.

Unde se desfășoară cursul?

În locația special amenajată pentru acest tip de curs, într-un cadru safe cu un design drăguț și relaxant  unde cu siguranță te vei simți în largul tău. Este situată în Timișoara strada Gheorghe Lazăr nr.9 , et.1 Corp D ( lângă Piața 700 )

Cost curs: 800 RON

Se va achita suma de 300 ron la înscriere iar diferența în prima zi de curs.

!! GARANȚIE 100% - în cazul în care nu te potrivești formatului cursului, după prima întâlnire poți solicita rambursarea sumei plătite.

Dacă dorești mai multe informații, sau dorești să te înscrii completează formularul de mai jos iar eu te voi contacta în scurt timp.

Alege să investești în acest curs care este practic o investiție în TINE și imaginea TA!