Curs autocoafare 3 zile care include schimbarea TA de look

Choose to shine in 3 days

În  el am inclus schimbarea de look potrivită  ție, produsele profesionale de bază marca Alfaparf Milano și toate informațiile tehnice și practice necesare îngrijirii look-ului acasă. Prin acest curs aduc zambetul pe chipul femeilor, le redau increderea în ele si le ajut să economiseasca bani cumpărând exact produsele si aparatura necesară pentru ca fiecare apariție a ta în public sa fie una memorabilia.

Cum se desfasoară cursul?

Întâlniri individuale 1:1

Orele și zilele le vom stabili împreună în funcție de disponibilitatea fiecăreia.

Se poate programa și în zilele de weekend.

Întâi începem cu  o consultanță video sau telefonică (după preferință) de 15/30 minute în care vom povesti despre ce urmează să facem și vom stabili prima întâlnire fizică din cele 3 zile de curs.

În cadrul primei întâlniri  vom decide împreună schimbarea de look pe care o vom realiza, cea care ți se potrivește cel mai bine în funcție de trăsăturile tale și bineînțeles că o vom și realiza, chiar în aceeași zi.

În cadrul celei de-a doua și a treia întâlnire vei învăța toate secretele întreținerii părului acasă, astfel vei avea mereu un păr îngrijit.

Alte beneficii:

  • Vei avea parte de consultanță personalizată privind culoarea și tunsoarea ce te avantajează, în funcție de trăsăturile tale și bineînțeles că vom și realiza schimbarea de look
  • Intalnirile sunt individuale 1:1
  • Vei învăța să iți creezi singură coafurile de zi cu zi dar și cele simple pentru diverse evenimente din viața ta, părul tău fiind admirat în orice moment
  • Vei obține formula de vopsea pe care să o folosești singură acasă, în cazul în care dorești să eviți mersul lunar la salon pentru întreținerea culorii
  • Vei primi cadou kit-ul de produse profesionale de bază marca Alfaparf Milano pentru îngrijirea părului
  • Vei învăța cum să îți creezi volum la rădăcină astfel încât să te țină până la următoarea spălare
  • Vei învăța cum să iți realizezi bucle și faimoasele valuri atât de îndrăgite de toate femeile
  • Vei învăța cum să îți aplici singură extensiile clip-on pentru ca acestea să nu pice sau să fie vizibile
  • Vei învăța cum să îți intreții sau să schimbi ori de câte ori dorești reflexul culorii părului (blond) cu ajutorul pigmenților, având mereu o culoare vibrantă, frumoasă, diferită și fără reflexe nedorite de galben inestetic.

Unde se desfășoară cursul?

În locația special amenajată pentru acest tip de curs, într-un cadru safe cu un design drăguț și relaxant  unde cu siguranță te vei simți în largul tău. Este situată în Timișoara strada Gheorghe Lazăr nr.9 , et.1 Corp D ( lângă Piața 700 )

Cost curs: 1300 RON

Se va achita suma de 300 ron la înscriere iar diferența în prima zi de curs.

Dacă dorești mai multe informații, sau dorești să te înscrii completează formularul de mai jos iar eu te voi contacta în scurt timp.

Alege să investești în acest curs care este practic o investiție în TINE și imaginea TA!

Let’s shine together!